Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> MySQL
Author Message
Gremmie
Former Moderator in Good Standing



Joined: Apr 06, 2006
Posts: 2415
Location: Iowa, USA

PostPosted: Sun Aug 26, 2007 9:35 pm Reply with quote

Remove the line that has the first $db->sql_fetchrow(). You want to only call $db->sql_fetchrow() inside your loop. That is why you are loosing the first row. Something like this:

Code:


$sql3 = "SELECT DispositionCode FROM ".$prefix."_SunMediaManualPhoneListDispositionCodes";
$result3 = $db->sql_query ($sql3) or die(mysql_error());

echo '<select name="outcome">';
while ($row3 = $db->sql_fetchrow($result3)) {
   echo '<option>'.$row3["DispositionCode"].'</option>';
}
echo '</select>';

_________________
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! - An Event Calendar for PHP-Nuke
Only registered users can see links on this board! Get registered or login! - A Google Maps Nuke Module 
View user's profile Send private message
spyrule
Worker
Worker



Joined: Jun 06, 2006
Posts: 105

PostPosted: Sun Aug 26, 2007 9:44 pm Reply with quote

Awww yeah!,

Thank you so VERY VERY much. I have been beating my brain for the better part of an hour of that stupid little trick! LOL!.

huhhhhh... now I just gotta dump this info back into the Db. lol.
 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> MySQL

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©