Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Other - Discussion
Author Message
ozbutcher
Worker
Worker



Joined: Jan 17, 2007
Posts: 170

PostPosted: Wed Feb 28, 2007 6:32 am Reply with quote

We have a new domain name for our site where previously I have been using a subdomain from one of my own domains. We tried changing the site to the new domain but it is still pointing to the subdomain.

So my question is... What settings do we need to change in nuke after pointing the new domain name at my site?

I have already changed the settings in the admin configurations so far. Do I need to edit any files?
 
View user's profile Send private message
kguske
Site Admin



Joined: Jun 04, 2004
Posts: 6433

PostPosted: Wed Feb 28, 2007 7:02 am Reply with quote

If you're using NukeSentinel, you might also check the Force Nuke URL setting, but that points the site to the URL defined in the admin, preferences, which it sounds like you've changed. It sounds like the problem might be with the DNS servers or the domain itself. Sometimes it takes a while for changes to be updated everywhere.

_________________
I search, therefore I exist...
nukeSEO - nukeFEED - nukePIE - nukeSPAM - nukeWYSIWYG
 
View user's profile Send private message
jakec
Site Admin



Joined: Feb 06, 2006
Posts: 3048
Location: United Kingdom

PostPosted: Wed Feb 28, 2007 7:04 am Reply with quote

This sounds like a problem with your host/domain name provider.

Can you provide a bit more information on how you have tried to point your new domain to your site? Also what control panel are you using?
 
View user's profile Send private message
ozbutcher







PostPosted: Wed Feb 28, 2007 7:59 am Reply with quote

thanks the force nuke URL option seems to do the trick! Smile

I have the site running on my webserver which is using the xampp package on a windows platform.

I don't have a static ip either but my router automatically updates a account I have on dyn.org which points to the folder on my machine.
 
ozbutcher







PostPosted: Wed Feb 28, 2007 9:00 pm Reply with quote

I got another question... although it is mostly working now if we type in [ Only registered users can see links on this board! Get registered or login! ] but if I use [ Only registered users can see links on this board! Get registered or login! ] it wont work.

the problem here is that PM Notifications are sent with a link to burnt-clan.com.../..../.... which doesnt work.
 
jakec







PostPosted: Thu Mar 01, 2007 3:34 am Reply with quote

What address have you got set in Admin -> Preferences?

If it is [ Only registered users can see links on this board! Get registered or login! ] and you have Force Nuke URL set to Yes then it will use this address.
 
ozbutcher







PostPosted: Thu Mar 01, 2007 4:05 am Reply with quote

yes thats what I've got.

in preferences: [ Only registered users can see links on this board! Get registered or login! ]
and in sentinel Force nuke URL: Yes

but when PM notices are sent out it still puts a link in as: burnt-clan.com instead of [ Only registered users can see links on this board! Get registered or login! ]
 
jakec







PostPosted: Thu Mar 01, 2007 4:13 am Reply with quote

The PM's are controlled through the forums I think, so check the configuration in the forums to see what address you have set there.
 
ozbutcher







PostPosted: Fri Mar 02, 2007 8:03 am Reply with quote

yes that was it. thanks Smile
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Other - Discussion

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©