Ravens PHP Scripts: Forums
 

 

View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Other - Discussion
Author Message
Gremmie
Former Moderator in Good Standing



Joined: Apr 06, 2006
Posts: 2415
Location: Iowa, USA

PostPosted: Sat May 31, 2008 1:35 pm Reply with quote

Hey -

I rent a dedicated server from a company that shall remain nameless for the time being. All of a sudden I can't access my Plesk control panel, i.e.
[ Only registered users can see links on this board! Get registered or login! ]

just returns an unable to connect in my browser. It worked this morning. Now it doesn't. I have rebooted the server, restarted apache, even re-ran the /etc/init.d/psa start script by hand (no obvious errors).

I don't think the problem is on my end, as I can access my old host's Plesk control panel (using https: and on port 8443).

I've got help tickets in with the host but I am itching for any troubleshooting advice and getting this resolved ASAP. Thanks.

_________________
GCalendar - An Event Calendar for PHP-Nuke
Member_Map - A Google Maps Nuke Module 
View user's profile Send private message
Gremmie







PostPosted: Sat May 31, 2008 2:50 pm Reply with quote

I got it back working, but I don't understand it. I did some googling.
I had to delete the file

/usr/local/psa/admin/logs/httpsd.pid

and then did a

# service psa restart
 
montego
Site Admin



Joined: Aug 29, 2004
Posts: 9457
Location: Arizona

PostPosted: Sun Jun 01, 2008 8:09 am Reply with quote

That is odd. Before you deleted that file had you noticed the date/timestamp on it? Had it changed during the day?

Unfortunately have never used Plesk... was just curious on the file timestamp.

_________________
Where Do YOU Stand?
HTML Newsletter::ShortLinks::Mailer::Downloads and more... 
View user's profile Send private message Visit poster's website
Gremmie







PostPosted: Sun Jun 01, 2008 9:50 am Reply with quote

No I didn't notice. Apparently the file is created by plesk as a lock file and didn't get cleaned up after a reboot or something. When I tried to restart Plesk it was seeing that file already there and wouldn't start. At least that is my theory.
 
Display posts from previous:       
Post new topic   Reply to topic    Ravens PHP Scripts And Web Hosting Forum Index -> Other - Discussion

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001-2007 phpBB Group
All times are GMT - 6 Hours
 
Forums ©